Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland är allt bara så bra -



min man fick tillbaka på skatten
köpte nya högtalare
och möblerar nu om
bland kablar, datorer och piano
- det kommer att bli bästa ljudkontroll

det var oxfilé på kampanjpris på Willys
vi köpte och stekte biffar med löksås till
och vi åt - och vi åt...

under vår siesta sken solen
på vår breda säng
och det var så skönt
att ligga tysta
och kramas -

igår var jag, Sima och Fatima
på libanesisk restaurang, lunchbuffé
vi tog om ett par gånger av det goda
hummus, kycklinggryta, ockra
vegetarisk gryta och starkt arabiskt kaffe -

nu har vi tagit skumbad, min man och jag
och han har klätt sig afrikanskt
det är så fint -
jag minns när Yarah, dottern hans, var här
för han fick kläderna av henne...

vi ska se en film nu
så jag måste sluta skriva
men jag hinner önska er läsare
en riktigt god och skön kväll!






Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-29 21:45



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Värmande, inspirerande
solskensord
i njutbar tappning -
Allt gott önskar jag dig!
2024-03-31

    Lena Söderkvist VIP
Ett lyckorus, hör jag. Trevligt.
2024-03-03

  Respons VIP
Gott att ta vara på det goda i tillvaron!
2024-03-02

  Anya VIP
Åhh så härligt. Bara du kan skriva så här. Underbart!
2024-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en fasettslipad diamant som glittrar och glimmar i livets smyckelåda.
2024-03-01

  Kungskobran VIP
Oh what a beautiful morning oh what a beautiful day, everything going my way.
2024-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP