Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårbukett

hittade en gammaldags vas i sophuset
tygblommor också - lila och röda tulpaner
sedan på Willys köpte jag, förutom blodapelsiner
orangea tulpaner, en lite bullig sort
och på vägen hem bröt jag några kvistar
från ett körsbärsträd

här på köksbordet står en överdådigt vacker
vårbukett - röd, lila, orange
bredvid en bricka med två glas
nypressad juice på blodapelsin
- kom!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-04 20:30



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Vilken fin inbjudan! Borde inspirera många.
2024-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Härligt med tulpaner, vårens budbärare.
Kan tänka mig att ni har en mysig känsla vid köksbordet.
2024-03-04

  Respons VIP
Fattas bara en bild på den vackra buketten.
2024-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP