Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där friheten är -


Jag slumrade till en stund
på en fårskinns-klädd stol
mitt på dagen
när solen sken in på vår altan

Jag måste fort samla in
allt mitt spridda bagage
för nästa station var snart
och jag skulle av

just där
friheten är
granne
med gränsen...




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-07 23:33



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Någonstans mellan dröm och uppvaknande. Snyggt fångat.
2024-03-08

  Anya VIP
En drömsk text. Är didktarjaget på stolen eller på tåget. Intressant. Sista stycket så talande i sig.
2024-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP