Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart midnatt

jag smakar på
minuterna
innan midnatt

dagen är förbi
men glimtar
av möten

Malte, 2år
hans spjuverleende
bär jag inom mig

hej då, mamma
säger Malte
kom, mormor

Maltes mamma har
en liten syster
i sin stora mage

igår, idag, i morgon
trots blåst och kyla
cyklar jag till min lilla vän

- Malte, vi ses igen!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-13 00:09



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Så underbart att ha en liten Malte! <3
2024-03-17

    Lena Söderkvist VIP
Rena kärleksförklaringen. Varmt och personligt.
2024-03-15

    Lena Staaf VIP
Härliga mormorsord! Ger värme.
2024-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Blir varm i kroppen när jag läser om din fina relation med ditt barnbarn.
2024-03-13

  Anya VIP
Så avis på de som har barnbarn. Vilken ofantlig lycka. Så värmande ord.
2024-03-13

  Kungskobran VIP
Dom är härliga ungar, man blir glad
2024-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP