Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver denna efter en kort konversation med en vacker kvinna på en nätdejtingsajt, där hon gör sig lustig över hur folk är "desperata". - Jamen oj vad konstigt då... <br />© Erik Brickman 2006<br>


Dis parat



Haha, titta, han är desperat

han är panikslagen

se hur han suktar och flämtar



haha, titta, han ser svulten ut

han vill ha närhet, kärlek

se hur hans anletsdrag stramas



haha, han kan snart inte ta mer

slå ett öga på krumeluren

och gläds i mjugg över förtvivlan.



Såhär är skrattet byggt

så är det konstruerat

vi ska tydligen roas av smärtan



där annan förintas, brinner upp 

av all välmenad tysthet 

i stillheten mellan dig och mig.




Fri vers av Arowana
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-08-21 13:23



Bookmark and Share


  anneluca
Tycker om din text, mycket.

Och det finns alla sorter där ute....så är det....
2006-08-21

    ej medlem längre
Fy fan. Den tjejen bör nog ta tag i sina inre problem...
Du uttrycker mycket väl en känsla av krypande obehag. Framför mig ser jag en blondlockig dockflicka som rycker vingarna av en fjäril.
2006-08-21

  Cris
Vem är desperat? Hon? nä ..jag skoja bara..
jag tycker det var lite tragiskt.. alltså vadå ?
Vad är desperat? och är det negativt? man kanske är
lite otålig..ja men vadå? och var det kommentarer efter att hon
tittat på olika profiler?
mm....det är populärt för vissa att tycka så mycket om folk...
De "tycker inte om" utan bara tycker en massa...och slösar energi på detta tyckande istället för omtyckande..

Bra dikt förresten Erik../Cristina
2006-08-21

    mellanmål
Upplägget gillas. Mycket.
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana