Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rik!

Moa, min dotter, har fött en flicka på 3,1kg
det är det mest omtumlande som hänt i påsk!

Just den natten som min man hade vinterkräksjukan
födde Moa sitt andra barn -
har sett flickan på bild och video
- lugna, njutningsfulla sträckningar -
snart nog får mormor hålla sin nya lilla!

Näst mest omtumlande är växthuset
inköpt på Lidl
ihopsatt med viss möda
av mig och min man

min väninna Susanne
hämtade mig för vårlig utflykt
först till Tirups Örtagård
och sedan till Plantagen!

- rosmarin, citronmeliss, geranium
timjan, mynta, oregano och kruspersilja
samt två (prydnads-) undulater
och myra i rostig metall!

- känner mig rik
ung och gammal på samma gång
fylld av kärlek
glad och tacksam!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-30 21:03



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Så härligt att höra! Både "det lilla" och "den lilla" gör så stor skillnad.
2024-04-17

  Marita Ohlquist VIP
En fin text av en klok kvinna som har förmågan att ta vara på och njuta av livets glädjeämnen. Heja dig.
2024-04-01

    Lena Söderkvist VIP
Det är vår i luften hemma hos dig. Kan man annat än glädjas - tror inte det. Tack för denna positiva kick.
2024-03-31

  Kungskobran VIP
Barn är ett under
Vad är en månfärd mot ett barn?
ingenting.
2024-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP