Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Rummens färg



Åren och dagarna i mitt liv

är som korridorer av rum

av hallar och salar i färg

och hjärtats hålade hålrum



där sorg avlöst kärlek

där toner höjts och sänkts

där röster talat

som hållts av mig nära



genom rum har jag gått

och ska gå igen

stapplande eller stolt

det vet ingen alls



för i en av hallarna

har jag älskat dig

där färgen är som vackrast

och tonen inte dör.




Fri vers av Arowana
Läst 1672 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2006-08-23 01:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Mycket mycket vacker ...
2013-03-15

    ej medlem längre
Så fint!
2009-01-11

  Therés
underbart! MVG++++++++++
2008-09-26

  aol
så vackert
2008-08-16

  Arte
annorlunda och enkel men ändå så illustrerande ...
2006-09-19

  Emilia Berg
Mycket skön i färger alla rum du beskriver inom dig. Rena Science Fiction.
2006-09-17

  Virgo Cinnamon
Läste den några gånger....
Slöt ögonen...

Den här...är DU...
...den här kan jag höra dej läsa....

Din varma lugna röst, som smeker dessa
otroligt fina ord.Ömsom med starkare röst
ömsom nästan viskande.
Den flyter fram. Ömt och vackert:
Den är fulländad och jag bokmärker genast.
2006-08-25

  Myself
underbar poesi,du är duktig på det.
2006-08-23

  P3tr@
jävla bra dikt..
2006-08-23

  Cris
ilken snygg liknelse du lockar fram..jag skall nog
bygga mig ett livshus i mitt inre..och placera olika saker i olika rum
Bra Erik!
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana