Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Skeppet

Jag lever så nära intill benet

men vill ha kött på livet

med litet lager fett högst upp

 

Ge mig inte bara benet

ge mig köttet att lusta

ge mig fettet att dallra

 

Livet ska vara mer än svält

det ska vara byggnad

det ska vara överflöd

 

Nu vill jag finna brunnen

där jag vill dricka av dig

och ge dig skeppet att segla.




Fri vers av Arowana
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-08-27 13:49



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
livets hav
havskroppen
underbara ord

Tack!
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana