Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stockholmssår.



hur mycket kärlek ryms det
en fredagskväll
i stationerna mellan fridhemsplan
och gamla stan

hur många har somnat i rus
och vaknat i en annan värld
långt långt ut


hur mycket kärlek har stulits
i gångarna vid slussen

hur många själar har somnat
kargt
under en västerbro


det finns så många spår
bland kullerstenen
i gränderna
där vi går


det finns så många sår
under broarna

och i regnet
där vi står


 




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1027 gånger
Publicerad 2006-08-28 16:18



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
ditt flyt är fantastiskt och passar temat perfekt! ett tempo som framhäver hur du använder igenkänningspunkter som symbolik.. det här gör du riktigt bra!
2006-09-02

  Johannes
fantastiskt bra

bra flöde och ... ja, bra helt enkelt :)
2006-08-29

  Daemon
Riktigt RIKTIGT bra, det är allt jag har att säga.
2006-08-28

  astranova
jag önskar att jag kunde skriva som du.
(fantastiska formuleringar.)
2006-08-28

  Dilsewat
Du får till det så snyggt, och ger en övergripande bild över nätterna i sthlm...
Dessa rader plockar jag ut:

hur många själar har somnat
kargt
under en västerbro
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP