Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalle & kaviaren - limerick


En fingerflink gosse från Hera
en äggfrukost skulle servera
Men tuben med rom
var skrynklig och tom
så gossen fick improvisera




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1151 gånger
Publicerad 2006-08-28 12:40



Bookmark and Share


  Therés
:) 5p
2006-09-13

    Janniqa
Ah den e bra, men rom och tom e ju bara bokstavliga rim.
2006-08-29

  Bodil Sandberg
Så ro(m)ligt!!!!
2006-08-29

    ej medlem längre
hähä ;)
2006-08-29

  Ms Lovecraft
Måste ju givetvis påpeka att "rom" och "tom" inte rimmar i praktiken. Annars en smaklig liten aptitretare.
2006-08-28

    mellanmål
brabrabra!
2006-08-28

  himlens hemlighet VIP
haha...titeln blev ju töppen ba!
2006-08-28

  Madjori
*Ler*...Historien förtäljer inte vem det var,
som blev serverad denna äggfrukost!!!

Humor! Humor! Humor!
2006-08-28

  Yvonne Vigstrand
Hmmmmm.....undras vad han gjorde då? *ler* Bra skrivet Daniel!
Kram Yvonne
2006-08-28

    ej medlem längre
kan man få boka ett
studiebesök i
ditt huvud, daniel??!
2006-08-28

  Cris
Det är alltid bra att improvisera... !
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP