Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All denna tid som slösas bort på oväsentligheter

****************************************************

p o e t e r . s e


Våra liv på www



Tänk efter ett par gånger


Tänk om det kunde vara enkelt med allt här i livet som tex varför ska beslut ta en sådan oerhörd tid att fatta. Varför ska den lediga tiden försakas av allt tråkigt och nödvändigt som hela tiden måste prioriteras. Ja många är tankarna och funderingarna över dessa svåra beslut som hela tiden ska fattas. Ja alla dessa måste, tvätta stryka laga mat diska sova bädda städa och bada motionera arbeta osv.

Vad kan man då göra


Vad att göra när allting tycks trycka sig fast över bröstet som en klump och vi sitter där helt apatiska och begrundar alla livets hårda törnar som blir konsekvensen av vårt handlande i dåtid så väl som nutid. Ja för att inte tala om framtiden som växer upp som ett jättelikt svart moln i horisonten.
Jo, för det första så går det utmärkt att använda skyglappar för att få ett perfekt tunnelseende.
Släng alla klockor och tejpa över klockan nere i högra hörnet på bildskärmen dessa metoder är mycket användbara. Ett bra tips är att slänga ut alla telefoner, de är bara störande och förstör hela tiden annvändar vänligheten på tangentbordet.


*********************************************************




Övriga genrer av DanSan
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-08-28 16:11



Bookmark and Share


    HiFi
då vill jag komma hem till dig... så kan vi meditera och dricka te och vara så där aktsamma om oss själva som jag har hört att man ska vara...
2006-09-06

  Åsa Gustavsson VIP
jag försöke tänka då och då
på att bakom skärmen
sitter andra livs levande människor.
Det är uppmuntrande
när man tycker att tiden går bakom tangenterna
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan