Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lagen som jag ser den

Varje människa har rätt
till en relation

både till det som lever
och det som är ande

hur den relationen ser ut
är upp till var och en

de kan se olika ut
men respekteras.




Övriga genrer av Åsa Gustavsson VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2006-08-29 09:18



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Åsa!

Jag håller helt med! Hälsar vännen Fredrik
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP