Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Åh gud



Vi var tydligen ingenting

nu min enda sanning

åh gud, dina händer



Kysst i magnetisk åtrå

ägde jag himlen då?

åh gud, din beröring



Fallen tungt lycklig

aldrig nånsin ynklig

åh gud, dina läppar



Ville inte skiljas

tvunget utan att viljas

åh gud, våra ord



Minuten är min kompanjon

hjärtat ett fattighjon

åh gud, min längtan!




Fri vers av Arowana
Läst 961 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-30 17:35



Bookmark and Share


  Therés
Oh gud...är tanken om denna text ;)
bokmärkt
2008-06-09

    ej medlem längre
När jag läste detta grät jag
2006-08-31

  JMR
Längtan kan nog inte beskrivas bättre. Känner igen mig!
2006-08-31

  Jessica Ebbesson
Mycket längtan och saknad i dina ord, vilket framhävs med de kursiverade stroferna.
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana