Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gör fruktansvärt ont på både insida och utsida...


Beröringstörstig

 

 

Hur länge klarar människan sig


utan

 

beröring
närhet
kärlek
värme

 

 

Jag vill nämligen veta
hur länge
jag har kvar




Fri vers av Jessi
Läst 575 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-03 16:46



Bookmark and Share


  Bissen
Menmenmen.... Känner mig maktlös här inför dina känslor...
2006-09-10

  Cris
Någon form av beröring behöver vi..
men vi är ju också ett segt släkte och kan
överleva väldigt länge.. även om det blir
fattigare... den är skönt om någon bara
lägger handen på axeln eller håller om
ett tag i alla fall..eller en sakta smekning
på kinden.. hm
vi behöver för att blomstra
kram
2006-09-03

    Cajsa
En fråga utan svar! Stor kram till dig min vän!
2006-09-03

  Mangal VIP
Mycket bra skrivet. Tänk att en sådan fråga ska behöva ställas!
2006-09-03

  Freya
Jättebra!

Asså gud, jag blev lite stum av den här!

impad!

/Freya

[bokmärke]

--
2006-09-03

  loren
en fråga utan vetskap
men jag testar också den där oändliga resan
häftigt när man stiger av tåget och är framme :)
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi