Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soppslev

 

 

 

Matlagningsintresset slår nya rekord.

Birger 37, är bara en av alla

som hakat på den nya trenden.

Att det hela startade med Mat-Tina,

som för så många andra,

tillstår han smått rodnande,

men hävdar ändå att det inte bara

var hennes fryntliga charm

som fick honom att ta upp det gamla

intresset för den kulinariska världen

som hemkunskapslektionerna

utraderade. Nej, det var mer som ett

trängande behov, eller som han själv

så väl uttrycker det:

"I wäntan på tandwådschwefowmen

haj jag tjöpt mig en schoppschlew".

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Mattias Karlsson
Läst 558 gånger
Publicerad 2006-09-13 23:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
å så tragiskt!...och sant! och tragiskt...men å så bitande satir!
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal