Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag i november

Utanför mitt fönster
bakom blåa gardiner
reser sig solen till ännu en dag

Det är söndag
i november
Huvudet värker

Men jag är inte ensam
bredvid mig ligger du

Din andning så lugn
Ditt ansikte så sött
där du ligger sovandes
tryggt
som ett litet barn

Jag
så rädd
att du ska vakna
att du ska resa dig
och gå




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 456 gånger
Publicerad 2004-11-18 01:48



Bookmark and Share


  Annelie Hugo
Underbar texta om rädslan att förlora nån . Gillas mycket Kram Annelie
2004-11-19

    Göte Holmlund
vackert...gav mig en idé till en sång, tack
2004-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart