Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid ensam

 

Ensam

Alltid ensam

 

 

Finns ingen mening
med mitt liv

Finns ingen mening
med min existens

 

Vill lämna in
Vill lämna detta liv
Vill dö

 

 

Ensam

Alltid ensam




Fri vers av Jessi
Läst 583 gånger
Publicerad 2006-09-18 19:14



Bookmark and Share


  Görgen Thornbladh
Förstår dig så väl
2006-11-26

  Bissen
Du känner dig nog ensam men du är inte ensam!

Blir jätteledsen när jag läser texten...

Jättefin Bild!
2006-09-21

  Clara-Fina
Mörka tankar som kommer vid grubbleriets final. Du förmedlar det tunga till oss. Jag tänker på dej. Det handlar verkligen inte om att gnälla som en kritiker skrev här, man har den känslan man har. Här kan man skriva av sig. Det är tillåtet. Så bara grubbla på! / Clara-Fina
2006-09-18

  Lena K Nilsson VIP
Du är inte ensam. Kram!
2006-09-18

    Cajsa
Stor kram till dig min vän
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi