Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven i samarbete med Broder Tuck



Rock & roll - limerick


En hårdrocker död ifrån Lofoten
så piercad från toppen till könsroten
att före kremering
man gjorde donering
och fick sjuttiofem spänn på järnskroten




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1371 gånger
Publicerad 2006-09-22 00:15



Bookmark and Share


  enaning
HAHA!
2007-09-03

    inmeddiginålsögatkamel
*ler*

mer och mer för varje gång jag läser den


:)
2006-10-29

    mellanmål
Hahaha. Du är så skojfrisk! Var hämtar du din inspiration?

Mm
2006-09-23

  Rune Thorsell
Hej!

Varmt tack! Det gjorde gott med ett cirkulationsfrämjande gapflabb så här lagom till sängdags!

Hj h Rune.

P.S. Jag hatar piercingar.
2006-09-22

    ej medlem längre
haha.
2006-09-22

  Markattan
Där hängde en del skrot minsann, haha. Kul.
2006-09-22

  Roger VIP
Sicket tema hehe den var himla kul men jag får inte takten att stämma i den... Föreslår följande ändring och då får man betona orden lite fel ialla fall:
En rockare död från Lo-foten
så piercad från top till köns-roten
att före kremering
man gjorde donering
och fick sjuttifem spänn på skroten
2006-09-22

  Dan Linder
"En död hårdrocker..." låter bättre.

Annars kul inpass av poeters egen lille Lelle Printer.
2006-09-22

  Yvonne Vigstrand
Fick ett härligt skratt så här på morgonkvisten.....känns underbart skönt!
Väldigt kul och bra!
Kram Yvonne
2006-09-22

  Mikael Lövkvist
Den va go' den! Tack för ett gott skratt!
Mikael
2006-09-22

    S. Johansson
..jaa du..den hårdrockern höll iaf måttet...bra jobbat!
2006-09-22

  Queen_of_Rain
så underbar haha
2006-09-22

  DanSan
****************************

Hahaha helt underbart Daniel och

Broder Tuck!!!

Dagens skrattsalva så nu kan

man sussa tryggt!!!

MVH Dan

***************************
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP