Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gick hem

Ja, jag gick hem


jag hade sett och fått min bild på näthinnan

den var inte dålig



men jag blev ledd av ett barn
genom trängseln utanför

och han ville hem
så då ville jag det med.



Så enkel är moderskärleken.




Övriga genrer av Åsa Gustavsson VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-09-24 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP