Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknar dig min tufsan <3 ta hand om trulsan och hälsa gosan från mig. ni var finast.


Till min kaninflicka

jag kan täcka din grav
med alla världens rosor

eller skriva tusen texter
om dina pigga ögon
och mjuka mjuka päls

men det kommer inte ens nära, min kära
hur ljuvlig känslan av din nos mot min hand kändes
för inte alls så länge sen




Fri vers av R4ikirI
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-09-26 00:06



Bookmark and Share


  To
Saknaden, jag vet inte mycket om den men jag är övertygad om att du och Tufsan gav mycket till varann den tiden.

Fint skrivet. :)
2007-11-22

  Sofia i hatstaden
Lilla finaste tufsi-gumman och våra andra små skutt-änglar.
Jättefin.
2006-09-29

  Propella
Åh. Så sorgligt, men ändå så fantastiskt vackert.
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

R4ikirI
R4ikirI