Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visste du att du är infekterad?



Vi är alla infekterade av själens
obotliga ensamhet.

Vårt livsmål är att bota själens ensamhet.

En oändlig läxa för själen.

Vi föds och dör ensamma

En lektion som börjar dagen
vi anländer till denna värld;

En del av Själen lever i oss.

I livets mellanrum, lär vi oss
att känna empati för andra
som också bär med sig sin del av själen.

Undervisningstimmen tar slut när vi dör.

Din del av själen återvänder till källan,
dina kunskaper förstärker själens kärna!


- Vad har du lärt dig av din tid i världen?

- Hur kan du hantera själens ensamhet?

Längtan är ett symptom av ensamhet.

Genom skapelsen gav själen dig liv.

Sammanflätade med Kreationen
i en rum och tids dimension,
lever vi i en harmonisk symbios.
Din lycka är min lycka. ...

Istället för att ständigt be om hjälp från Själen;
Hjälp själen att bota sin ensamhet.

Sluta vara ett ofrivillig offer av omständigheterna.
Orsaken av allt lidande är inte problemets kärna;

Samhörighet är ett symptom av välmående.

När du kan älska alla delar av själen;
Då och bara då ska själens ensamhet botas.

- Kommer Själen att bry sig om oss när hon är botad?

- Är det möjligt att vi är ett laboratoriums experiment?

Amor vincit omnia
~ Kärleken övervinner allt ~

Älska din nästa såsom dig själv;
Älska dig själv såsom andra.

Känn att du är en del av universum;
Allt är ett.

Hjälp själen att bota sin ensamhet.

I ett sunt och lyckligt förhållande,
har båda parter lärt sig att hantera ensamhet;

Det enda som sammanflätar dem
är kärleken för varandra. ...
och inte ett sjukligt medberoende.




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-09-27 18:53



Bookmark and Share


  K*
verkligen intressanta texter! som ett slags flygande tankeexperiment...som om du har en skrivare kopplad till din hjärna!
jag ska läsa dem alla ! :)
2006-10-19

    NoMi F
Så sant så
Vad mer kan ajg säga än så
Bra
2006-10-01

  Bengt VIP
Heurerka! Du har funnit det! "Undervisningstimmen tar slut när vi dör." Dags att fortsätta med det livslånga lärandet!
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman