Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad

Rädd som ett jagat djur
går jag.

Utfällda klor.

Faror hägrar överallt.

Inom mig.
Utom mig.

Skräck i blick.
Alltid på flykt
från allt som skrämmer.

Ett allt snävare livsrum.
Inte heller det tryggt.

Jag skriker.
Plågas.
Undrar
när skräcken tog över
och om den är här för att stanna.

Vill leva större.




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-09-28 10:12



Bookmark and Share


    Emma_med_t
Usch så kusligt.. rysningar i nacken.. mang klemmer!!!
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala