Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomsterspråk

En blomma

Vissen och frostskadad
under lång tid

börjar resa sig

men hittar inget ljus
ingen näring

Vågar inte låta solen värma
av rädsla
att bli svedd
eller torka ut

Skulle vilja knoppa
och blomma
men till vilken nytta
om ingen plockar den

Den kanske vissnar igen
utan att ha blivit sedd

Om ändå inte solen skrämde så




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-09-28 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala