Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker

Det gör jag verkligen
men det går inte

Det är försent

Mina känslor för dig finns kvar

Jag försöker
men gråter när ingen ser

Varför kan du inte bara
vara elak
mot mig?

Det sårar mer att du
vill vara min vän

Ibland verkar du vilja
det jag vill
men något hindrar dig

Jag skulle vilja se kärlek
någon annanstans
och glömma dig

Jag försöker
Det gör jag verkligen
men det går inte




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 573 gånger
Publicerad 2006-09-28 19:06



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Det är precis så!
2006-09-28

    Katja
Å, du skriver så bra, verkligen jättebra! Din dikt målar upp en sån känsla, den är lätt att läsa, men får en att känna så mycket! Otroligt bra!
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala