Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen höst! <br /><br /><span class=\"poetrypreamble\"> © Erik Brickman 2006</span><br />


Och jag njuter



Tyngd virvlar, löv rullar

i vinden, i stunden

som små hjul i grådagen.



Timmen böjer sig mot kväll

redan nu viker ljuset

det skymmer mot stillhet.



Hösten hälsar mig i dörren

med skarpkall närvaro

och vattenprunkande ande.



Efter sommarens brand

hettans livskarusell

utan eftertanke,



nu får sinnet sväva

singla ner som bladen

och jag njuter.




Fri vers av Arowana
Läst 524 gånger
Publicerad 2006-10-03 11:45



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Mmm..den här var nice. Alla stycken är som små dikter i sig. Fint!
2006-10-03

  Nära
waow vilken skön höstkänsla den förmedlar med sin skarpkalla närvaro och vattenprunkande ande.

å härlig tanke att njuta av att låta sinnet sväva,
singla ner som bladen

Får mej även att tänka på sommaren å hösten i livscykeln också.
2006-10-03

  Cris
Och jag njuter av orden i din dikt...

"Timmen böjer sig mot kväll" ååh...vilken vacker mening.
snyggt.

Den sparar jag...!
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana