Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågt på flera sätt




Lågsäsong


Häromkvällen brann det
i mina kvartér
det gav eko i TV och press

Framför datorn rann det
en dikt, inte fler
för se Musan hon skyr alltid stress

Sånt kan göra en deppad
och tomsint
då finns snart bara dumhet i sinn

jag vill hellre bli peppad
av romfint
än bli tvingad till städplockepinn...




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-10-05 18:47



Bookmark and Share


  Jastproject
Det slog mig...Framför datorn rann det
en dikt...tänk en tid då datorn kan tolka det som skrivs i via tangentbordet. Utveckla sammanhang!
Då blir kan lågsäsong omvandla
sig till evig högsäsong.
jag menar, till en mer fridfullare värld.
-janne
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP