Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet börjar om




Spaning


En glipa i taget
tills dörren stod vidöppen
men du smög in bakvägen
och sänkte rovdjursklon
i förintad zombie
medan solen mässande
gick i moln:
brinn kvinna, brinn

innan syret sinar




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-10-06 20:31



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det där är en sådan där strof som jag banne mig ska skriva på väggen: "brinn kvinna, brinn innan syret sinar"
Den kan jag behöva läsa ibland när jag lyfter blicken från tangentbordet :)
Enkelt och genialt!
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP