Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nathalie II

Naglar färgade av löss är ett tecken
på vår lek
den vi leker varje natt
när fullmånen lyser
dansar vi fram
öppnar oss för varan

Ord präglade av sorg är ett tecken
på vår samhörighet
varje natt när stjärnor lyser klart
en kopp te
Albin på stereon
våra liv passerar revy




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 453 gånger
Publicerad 2004-11-27 04:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart