Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på väg hem

Ett alarm ekar i natten
ensam vandrar jag
på väg hem
bort ifrån den enda
den enda som vet

Alarmet tjuter
Securitas kommer, tystar det
men mina tankar går inte att tysta
i alla fall inte lika lätt.




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 441 gånger
Publicerad 2004-11-27 05:29



Bookmark and Share


  Zam
högljudda tankar är inte kul...
2004-11-28

    Göte Holmlund
om klämtande varningsklockor...skapandes själslig tinnitus
2004-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart