Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjord 3/10-2006 Så kan det vara för många, som tur är ej för mig. Skriver bara om hur sanningen kan vara.


Ett dolt spel

- Aj, sluta.
*krasch* *boom!* In i väggen.
- Res dig!
Jag orkar inte mer, benen viker sig…
Mina händer darrar… hela jag darrar, men jag reser mig sakta…
- Men snabbt då! Upp med dig!
Jag tittar inte på honom, bara står framför och väntar.
*Smack* Handflatan sved till mot min kind…
*Smack* En till… Jag känner hur tårarna bränner, men jag ska inte gråta.
Inte gråta när han ser.
Då har han vunnit.




Fri vers av Cicki
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-10-07 19:43



Bookmark and Share


  HerrP
Den här berörde mig verkligen!
Sådan är tyvärr situationen för många i dag!
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki