Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjord 11/10-2006. Nu har det varit slut i några dagar. 8/10 tog det långa förhållandet slut. Har många dikter här som jag skrivit till han och för han.


Berg och dalbanan är slut

Det är slut, ja nu är det över.
Tiden tillsammans med dig är förbi.
Sitter här och spelar mina låtar åter igen.
Men denna gång är det inga sorgsna låtar,
det är låtar jag blir glad av och som ger mig styrka.

Ja, nu ska jag inte sörja. Nu ska jag börja leva.
Även om tårarna rinner ofta så vet jag att det är bra.
Det skulle aldrig fungerat i längden.
Nej vi var alldeles för olika.
Inget gemensamt.
Förutom några få vänner, men vad hjälper det?

Det blev 1 år, 6 månader och 2 veckor.
På ett ungefär.
Lång tid, men livet är längre.

Bearbetningen går framåt, ja inte bakåt i alla fall.
Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.
Vi gick igenom mycket.
Åkte en lång berg och dalbana.
Men nu har den stannat och det är dags att kliva ur.




Fri vers av Cicki
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-10-11 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki