Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förenade lögner! Det var inte jag...




Jag tänker . . .

ljuga för mig själv
för en liten stund

Låtsas att jag finns här och nu
framtiden är ju en prick i horisonten
och det förflutna är stoft.

Jag grubblar i min ensamhet

min kropp är själens bil
och jag är föraren.

Jag konstaterar för mig själv

låtsas vara en skicklig förare
men ej tävlings förare.

Genom det förflutnas dimma
ska jag köra, ska fokusera min blick
på framtidens prick, dit ska jag.

Asfaltens vita sträck vägleder mig

- Vem sa att alla hinderbanor
finns på livets karta?

Det var inte jag....
Ärligt talat....

- Jag är ju blind . . .




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-10-11 23:02



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Tänkvärt finstämt och bra!
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman