Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjord 12/10-2006 Beskriver väl ganska bra förhållandet..


Berg och dalbanan

Jag satte mig i för att ta en kort, men rolig tur.
Men när det väl börjat fick jag mer smak.
Ville bara ha mer och mer.

Det har både varit roligt och jobbigt.
Jag har velat kliva ur många gånger.
Men då måste man tänka på vad man riskerar.
Det gick väldigt mycket upp och ner.

Tårar har sprutat.
Det är väl det som gör det så härligt.
Så många känslor.

Det blev en lång färd.
Men nu har den stannat och det är dags att kliva ur.
Illamåendet har börja komma.




Fri vers av Cicki
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-10-12 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki