Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjord 13/10-2006. Så var det.


Bygga hus

Stenar av luft lades som grund.
En matta av osynlig tråd fick bli vårt golv.
Väggarna restes med ihåliga plankor.
Taket hann vi aldrig lägga.
Stormen kom snabbt.
En blixt från klar himmel.




Fri vers av Cicki
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-10-13 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki