Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redovisning




Fredag den trettonde


Sällan har jag faktiskt haft
konstigare da'
men med ögonen på skaft
blev det ändå bra

Fyra olyckor som mest
+ en tur jag fick
vill du veta? kanske bäst
redovisningsstick:

krossa spegel
är ju regel
bör ej ske idag...
men det gjorde jag!

Tappad nyckel
vilket gyckel!
återfann den, tack och lov
krävdes ingen håv...

Buss som avgick innan den
hade rätt till det
Sedan, rena sanningen
byxan fick nåt klet...

det var faktiskt gummi, tugg-
blev då något lessen
bäst jag sticker hem nu, ugh!
(mens jag minns adressen...)




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-10-13 22:13



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Och till råge på allt elände du råkade ut för fredagen den trettonde fick jag nu bekräftelse på vad jag hela tiden misstänkt! :)
Hej på dig min vän! Kramen! :)))
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP