Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Introvert & extrovert - limerick


En inåtvänd pojke från Lund
söp till som en uttorkad hund
Ville ändra profilen
den inkrökta stilen
Men blev utåt med magen som grund




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-15 19:39



Bookmark and Share


    ettolrahC
Den här var berusande bra!
2006-10-16

    Bodil Sandberg
En inåtvänd kille från Skåre
var en utpräglad dåre
på partaj i Lund
han föll på stund
för en utåtriktad flamsa från Åre
2006-10-16

    Panta rei
*Skrattar*
2006-10-16

    Elie
haha, den här var härlig!
2006-10-16

    Elie
haha, den här var härlig!
2006-10-16

  noname_realmind
**skrattar**

Du har en härlig stajl grabben!
Inkrökt blev utkrökt. :))
2006-10-15

    Erika H
*ler*
stackars oss lundabor, vi blir alltid attackerade
fast med såna här rader gör det inget!
snyggt
erika
2006-10-15

  Ms Lovecraft
Konkav blev konvex?
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP