Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord

Förlåt
men dina ord har estat sig fast.
Råkade
läsa en sak som berörde mig djupt.

Jag
fann texten med orden \"jag älskar dig\"
Jag
som trodde att alla våra minnen var borta.

Men
det visade sig att det minnen finns kvar.
Minnen
som jag har försökt bli av med.

Förlåt
men jag minndes de dagar då du har sårat mig
Och
då började mina tårar bildas.

Men
tro inte att mina tårar bildades för dig
Aldrig
de bildades av alla dina lögner.




Fri vers av Manal
Läst 308 gånger
Publicerad 2004-11-30 21:25



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
gör ont i själen...Bra skrivet!
2004-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal