Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En termos' förvandling




Hast för last


Så lönlöst fort jag hastade
till Posten just igår
avin jag fram där kastade
och dolde hostan svår

Jag trodde jag vinsten hämtade
jag ville ha min termos
Aprillo man med mig skämtade
en kvarn var gåvans kosmos...

I stål helt visst och rostfri
plus går på batteri
den krossar vad som ej är smitt
i kryddors skåp såvitt

man icke räknar andra ting
som däri vistas kan
Istället för en vridbar sving
för hand man kan iblann

behöva lite skön teknik
och hjälp per batteri
sånt även sker i erotik
och härlig fantasi...





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-10-18 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP