Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class=\"poetrypreamble\">© Erik Brickman 2006</span>


Bara början



En gång simmade jag

med ett ivrigt huvud och svans

mot ägget och vann

- trodde jag!



men loppet hade bara börjat.



Värderingarna här ute

är bara lurendrejeri

eftersom vinna eller försvinna

gäller här också...




Fri vers av Arowana
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-10-29 22:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana