Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett samtal

människor talar
delger varandra erfarenheter
från helgen som gått

vem drack vad?
vem hånglade med vem?
anna spydde
lisa knullade

sitter i mitt hörn
betraktar dem på avstånd
utan att delta
utan att störa

förvånas
över deras innehållslösa diskussion
över att vuxna människor kan bete sig så
ja, jag blir uppriktigt förvånad

kanske är jag dum
kanske är jag blåögd
som hellre ligger hemma med en bok och en kopp te än deltar i erat samtal




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 498 gånger
Publicerad 2004-12-07 15:24



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Bra skrivet, förstår precis vad du menar.

2004-12-14

    Hades Is Rising

2004-12-14

  Zam
:) men du är klok som en bok, jag delar en kopp te med dig min vän!
2004-12-09

    Göte Holmlund
med insikt så kan det kännas...mkt därför jag lämnade Sthlm
2004-12-07

  Annelie Hugo
Låter trevligare och vettigare att mysa med en kopp te och en bra bok och har jag inte helt fel blir man lärd och klock av böcker och det blir amn INTE av sprit ;) Snyggt skrivet ! KRAM aNNELIE
2004-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart