Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Destroyer of Worlds



Jag är ett nukleärt testområde

för känsloneutronbomber



jag är en Marianergrav

för sjunkna kärlekssvärmerier



jag är en Arizonakrater

där din meteor träffade mig,



ändå kan jag inte sluta längta

till nästa världsförstörande katastrof.




Fri vers av Arowana
Läst 762 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-30 17:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, nog är vi obotliga!
Du uttrycker alltid det här på ett intensivt, gripande och personligt sätt.
2006-10-30

  Cris
som förpasssar dig ner till kontinentalsockeln
och förvandlar dig till en djuphavsmarulk med
lantärna fram... för att locka ditt byte med (tips)
;-)
2006-10-30

    Louvisa
Explosiv poesi!
Underbart!
Hänger ihop från titeln till sista stavelsen

Inte "destroyer of words"...
2006-10-30

  Mackan
Vacker och kraftfull dikt
2006-10-30

    Camillaa
vilka ord
vilken styrka
/ C *
2006-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana