Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helvetes minnen.<br /><br />© Erik Brickman 2006


Som bara du kan vara



Jag tänker på den där ruggiga luften

sent på kvällen, intill kyrkan

där vi stod nära och jag såg din kind

då den glänste i novemberluften

av facklorna och ljusen som tänts.



Hur jag älskade dig handlöst

och samtidigt så medvetet återhållet

där, i din närvaro med barnen

som frågade sina frågor

runt din mors gravsättning.



Hur du gick från parkeringen

som en fästning av kvinnlig stolthet,

det vackraste jag sett och rörts av

så ointaglig och oförståelig

och ändå så utan motstycke älskad



som bara du kan vara.




Fri vers av Arowana
Läst 666 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-30 23:52



Bookmark and Share


  L.byström
känsligt och vackert beskrivet.
2007-11-27

  Virgo Cinnamon
Så fint återgivet ögonblick.
Det känns som om jag hade vart där

En sak retar mej dock ;
det att du börjar varje rad med stor bokstav
när det i mitt sätt att läsa skulle passa bättre
med liten bokstav, när meningen liksom fortsätter
men det är en baggis.
Fint minne.
"som bara du kan vara"
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana