Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framtid [dikt]

Jag tänker lösa biljett
Jag tänker möta nya vänner,
Möta nya människor,
I framtiden finns människor jag ej mött
Människor som jag ej sårat
Jag möter framtiden
Med ett stort hopp
Om att allt kommer lösa sig!




Fri vers av StompJossan
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-11-01 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StompJossan
StompJossan