Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offer för våra lustar

 

När ingen annan visste,
då var du nära mig.

När ingen annan hörde,
då sa du att du älskar mig.

Jag ville gå ifrån dig...

Men när jag väl bestämde mig,
då sa du att du ska vara för alltid min...

Offer för mina eskapader
offer för mina lustar

dina begär blir din fördömelse!!!
mina begär skapar min egen apokalyps
- Välkommen i mitt privata helvete

men in i mitt förbarmande,
tröstar jag dig i min famn...

offer för dina lustar
offer för dina eskapader

Syndiga är vi,
alltid förälskade,
men inte med varann...

offer för mina lustar
offer för dina eskapader
offer för dina lustar
offer för mina eskapader

Ingen vet vart vi ska ta vägen i natt...
försmäktade av kärlekens törst,
söker vi ensamma själar..
Vi är en fara,
för oss själva!!!

Odygdiga för kärlekens gåva...
Offrar vi oss i kärlekens tempel,
ännu en gång...

offer för mina lustar
offer för dina lustar
offer för vad som är oss 

 Vi är båda livets syndare - avnjutare ...
För oss finns ingen frälsning...

Vi är kärleken undermåliga..




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 435 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-05-25 11:53



Bookmark and Share


    Mr.painter
Vackert
Begåvande
Offer
För kärleken är vi alla

Underbart bra
2007-05-26

    Donna
...ingen är undermålig för kärlek...eller kärleken...

så här är du som allra bäst...det blir en gnistrande klarhet som går rakt igenom texten...
2007-05-26

  aftermath
jag landar mitt i en film som tar upp det du beskriver ovan..
\"Bitter Moon\" (R.Polanski)
den nedåtgående spiral som ibland är när omöjlig att hejda
håller med J.linderoth nedan
ibland bäst att ge efter
bara falla
bara ibland*S*
2007-05-25

  Anders P VIP
svåra frågor, trohet, otrohet vad är det egentligen. Ingen människa kan göra anspråk på att äga någon annan. Bondesamhället krävde löften om samhörighet och familjeband. dessa fanns även i industrisamhället. Nu i det postindustriella samhället kanske vi borde hålla oss med andra normer.
2007-05-25

  Jan Linderoth
ibland är det enda raka att offra sig för kärleken och lustan.
Vackererotisk text!
2007-05-25

  DanSan
**********************

\"Vi var lustans lakejer
med förträngda behov
som levde i mörkret
av otillfredsställda behov\"

..\\I/
.-O- SIS
../I\\

*********************
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman