Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 1997(originalet är skriven på grekiska)


Slumpens inverkan!

 

 

Det kan ju vara att stunder
av smärta har bevarats
och hjärnan försöker hitta
skydd i en vansinnes färd. . .

Det kan ju vara att
en gång hade jag någonting
att säga till dig

men just nu har jag
ingenting att komma med

Det kan ju vara att
då kändes allt rätt
men nu ser allt så fel ut

Det må ha varit att
vi levde ihop i en synvilla,
då vi sa ord, som vi behövde höra...

Det kan ju vara att
jag behövde dig
och du behövde mig...

Men just nu är vi
som två främlingar igen
i den skrupelfria världen

 

- och ännu en gång
kastas vi in 
på livets slagfält. . .

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-03-22 16:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag kom, jag såg, jag seglade

mitt hjärtas utvalda
mitt liv beseglade

det är människors öde
att gå på blindskär
när de söker lä i hamn
för vinden och regnet

texten får tre röda rosor
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman