Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme

Att bli smekt med värme ifrån en själ

är som att avnjuta en sång om frihet

i änglars musiksal.

 

Att bli kysst av din älskade

är som att spela på älvors harpor

till noter av näktergalen.

 

Att bli älskad av din kära

är som att dansa med gudinnor

över himmla valvets dansgolv.




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 605 gånger
Publicerad 2006-11-08 03:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bokmärker förstås den här pärlan

jo en får ta vara på all kärlek en kan få
2008-02-14

  Azerola
åh, ja jag kan känna den värme så vacker och behaglig.
Liksom dina böcker du har gett ut! Tack för den här!
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP