Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite saga och fantasy.


Vandring


Jag! En kärlekens vandringsman

som vandrar på dom största slätter

där en gång Kelterna levde

fanns det en gång en flicka

vars bedårande namn var Eliajsa,

hon hade kinder så lena

hennes läppar var blodröda

som en nyutslagen ros ifrån landet bortom önskan

hennes ögon glittrade som vatten fallen bortom regnbågens land

hennes andetag slog mot mig

som tusen röda solnedgångar över Perus vackra landskap

och hennes tjocka böljiga sandfärgade hår

påminner om Norrmandernas

vettefält under seklernas orkan stormar

hennes former och kropp

innehåller all världens vackraste konst

där vi möts i äventyrens land

och mina läppar möter hennes

och jag känner hur verkligt allting är!

eller overkligt!!

 

 




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 600 gånger
Publicerad 2006-11-08 14:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ibland när jag är kär
leker livet, tror jag
ibland när hon är där
känns allting givet
där bor jag
2007-12-12

    sunnanvind
Underbar saga som du bjuder på ! Du är så duktig på att beskriva Lasse!
2007-04-15

  Azerola
bara namnet Elijasa gör sagan till att vandringen
blir spännade och det kännetecknar verkligen hur det är.
du relaterar så bra här. tack!
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP