Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V-vridet!




Varmagedon (eller Vräkt vår)


Villande väg vacklar
vilse
vadan vårvänta
vinna vankfri vandrare
vitnad vårdare vädjar
värjan viner
vråken virvlar vindsnabb
vittnet veknar
vilseförd
vållad verklighet vittrar
varkunnar våren
vitter vinglar virilt
världen vrålar vettlöst
vingklippt

vindstilla




Fri vers (Modernistisk dikt) av Caprice! VIP
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-11-08 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP