Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev detta när jag var tonåring..


Underbart!

 

Kärlek är som mat

Provsmakar, smuttar,
kredensar det som bjuds
i livets villervalla

Sedan hittar man sin älskling

Hjärtat bubblar
rätten festar på min tunga,
ger aromen ett språng
till stjärnorna, hamnar på månen,
blickar ned på jorden

Kärleken är förunderlig
och så underbar

Och man blir så hungrig!

 



©




Fri vers av Juli
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-11-08 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli