Tack för inspirationen min namlösa vän

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för inspirationen min namlösa vän




Det ekar i mörkret

 

 

Hör mitt skratt eka
in i din hjärnas labyrint

 

 

Följ ekot och låt det leda dig
till labyrintens centrum

 

 

I centrum ska du finna

vad du vill hitta

 

 

Var du saknar mest

och ändå finns det i dig

 

Öppna dina sinnen


- Från de blindas ögon,

se hur guldet glänser

- Från de blindas ögon,

se, hör och lär.


 Kom. . .

 

 Blunda en stund och lyssna:

- Ditt hjärta ska jag ej binda

utan din hjärtesorg lindra

vill dig ej hindra finna din väg

Adjö

~¤~Skrattet dör sakta ut i horisonten~¤~

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-11-09 18:23



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Formmässigt perfekt. Jag undrar vem är diktens person...Låter som en vacker välmenande gud eller gudinna...
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman